Femení

Després d'un parell d'anys amb l'objectiu en ment de crear un equip femení al club, hem pogut agrupar a diverses jugadores per crear aquest nou equip.

Aquest passat estiu vam poder tenir contacte amb 4/5 nenes que tenien l'intenció d'apuntar-se en aquest possible equip femení, però al no tenir ben clar si es podria arribar a formar un equip amb uns mínims vam optar per a no acabar de crear-lo. Unes setmanes després de l'inici de la nova temporada, alguna nena més va acostar-se a nosaltres volguent apuntar-se al possible equip femení i en aquest moment va ser quan vam decidir crear-lo amb l'objectiu de fer un primer any formatiu sense competició.

En la primera setmana de portes obertes vam aconseguir que vinguèssin unes 7/8 noies i ja a la següent setmana, van venir algunes més. Des de la creació de l'equip fins avui hem tingut noves incorporacions constanment de jugadores i aleshores ens plantejem aquest equip com a formatiu amb entrenaments i alguns partits amistosos al cap de setmana.

Després d'un any d'experimentació, formació i establiment d'unes bases, encararem el pròxim any de forma que poguem seqüènciar diferents equips per edats i alhora poder participar en competicions federades.