L’equip sènior de l ‘UCE Celrà que milita en la quarta catalana, comença  a entrenar el proper dimarts dia 19 d’agost. De la mà De l’entrenador de la casa l’Alex Mascarreras per segona temporada consecutiva,  inicien una nova temporada amb una plantilla molt jove reforçats només amb jugadors provinents dels juvenils del club , la majoria de jugadors molts joves que han sortit majoritàriament de les categories inferiors del club i que van realitzar molt bona campanya la temporada anterior.

Els Cadets començen el dilluns 25 d’agost (17:30h.).

Els infantils i els Juvenils ho faran el següent dimarts dia 26 d’agost (19:30), aquest últim de la mà d’un nou entrenador Miquel Alonso que torna al club després d’un any entrenant fora.

Els alevins ho faran el 1 de setembre a les 19 h.

Els Benjamins el 9 de setembre a les 17:30 h.

Els prebenjamins el 15 de setembre a les 17:30 h.

L’escoleta el 17 de setembre a les 17:30 h.

Teniu els horaris penjats a la web en aquesta pàgina