Els pares dels jugadors que jugaran per primera vegada competicions de la Federació Catalana de Futbol, com són els benjamins de primer any i els nous jugadors que no han jugat mai federat, així com la resta de pares que vulguin informació de com han de renovar la mutualitat al portal del federat esteu convocats a una reunió informativa al local social del camp de futbol el proper dia 20 d’agost a les 20:30 hores.

 

És molt important també que tingueu en compte que per poder pagar la mutualitat de la federació han de tenir en vigor la revisió mèdica, que té una validesa de dos anys. Els nous federats hauran de passar-la necessàriament per poder pagar la mutualitat i per poder entrenar, ja que sinó no ho podran fer.  Recordeu que el proper 2 de setembre es desplaçarà al camp de futbol una unitat mèdica per realitzar, ja concretarem l’hora.