Els equips de l’UCE Celrà iniciaran el primer entrenament i per tan la pretemporada, les dates següents:

3a CATALANA: dia 7 d’agost a les 20:00h.

JUVENIL: 15 d’agost a les 20:00h.

CADET: 18 d’agost a les 19:00 h.

INFANTILS: 25 d’agost a les 17:30 h.

ALEVINS: 31 d’agost a les 19:00 h.

BENJAMINS: 7 de setembre a les 17:30 h.

PREBENJAMINS A i B: 7 de setembre a les 17:30 h.

PREBENJAMÍ C: 9 se setembre a les 17:30

ESCOLETA: 16 de setembre a les 17:30

Teniu penjat a l’apart club els horaris d’entrenament de tots els equips del club per la temporada que vé.

Els Prebenjamins que passen a Benjamins, que s’hauran de federar per primera vegada per jugar per la Federació Catalana de Futbol, podreu donar-vos d’alta al portal del federat a partir del 20 d’agost, si necessiteu ajuda no dubteu a contactar amb el Javi Martos coordinador de l’UCE Celrà, telf. 606 991 984.

Recordeu que els jugadors que es federen per primera vegada com són el benjamins han de passar la pertinent revisió mèdica, aquesta té una validessa de dos temporades, és per això que aquests i els que la tinguin caducada tingueu en compte que el proper dia 2 setembre a partir de les 17.30 es desplaçarà una unitat mèdica de l’empresa diff salut per tal de que pogueu passar la revisió mèdica esportiva necessària per poder realitzar la mutualitat esportiva del vostre fill/a.